Even voorstellen

Suzan Polinder

Hi! Ik ben Suzan Polinder. Ondertussen ben ik ruim 15 jaar aan het werk als kapster. Ik heb veel ervaring op gedaan in verschillende salons in Nederland en in het buitenland, en in 2020 kwam eindelijk mijn grote droom uit. Een eigen kapsalon! Een plek in huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt en waar kwaliteit heel belangrijk is. Natuurlijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Kleuren en knippen, krullen of stijl haar, alles is mogelijk.

Ik krijg vaak de vraag waar de naam Curly’s vandaan komt; de naam is ontstaan omdat ik zelf een bos krullen heb. Of ik alleen een krullen kapper ben? Nee, dat niet. Maar door de jaren heen heb ik wel heel veel ervaring op gedaan door mijn eigen krullen en die van mijn klanten. Iemand gelukkig maken met zijn eigen krullen is dan ook iets waar ik erg blij van word, maar juist de afwisseling van alle verschillende haarsoorten en klanten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat ik erg belangrijk vind is de tijd nemen voor mijn klanten en niet te vergeten een goed adviesgesprek. Door eerst samen door te nemen wat jouw wensen zijn kan ik het juiste advies geven. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Hopelijk zie ik je snel bij mij in de stoel!

Liefs Suzan Curly’s Hair & Styling

Even voorstellen

Michelle Bonthuis

Hi! Mijn naam is Michelle Bonthuis. 

Ik ben nu zo’n 15 jaar actief in het kappersvak. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse kapsalons. Op deze manier ben ik er goed achter gekomen wat bij mij past en dat is vooral de tijd nemen om een perfect kapsel bij jou te realiseren. 

Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel en stralend de salon verlaat. Met mijn ervaring geef ik een eerlijk en goed advies waardoor jij het beste resultaat krijgt.

Wat mijn werk extra leuk maakt is het creatief kunnen zijn en de afwisseling die het vak biedt.  

Ik kijk er naar uit jou bij mij in de stoel te zien.

Liefs Michelle, Curly’s Hair & Styling

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Hi! Hoe kunnen we je helpen?